Teltházas SuliX Roadshow rendezvények!

Dátum: 
2016.04.27.

Eseménydúsan indult a 2016-os év a SuliX háza táján. Egyrészt napvilágot látott a legújabb SuliXerver 3.5-ös verzió, valamint nemrég megjelent a várva várt SuliX Professional operációs rendszerünk szintén legújabb, 8-as verziója is.

A közelmúltban pedig számos intézmény jutott hozzá országszerte új és modern informatikai eszközökhöz, szerverhardverekhez. Ez kiváló lehetőséget biztosított az iskoláknak arra, hogy az OpenEDU programban ingyenesen elérhető SuliX szoftverek segítségével még magasabb és integráltabb szintre emeljék informatikai rendszerüket. Hiszen a SuliX, mint oktatási célrendszer, nagyban hozzájárul az intézmények mindennapi működésének gördülékenységéhez, az üzemeltetés egyszerűbb és biztonságosabb kivitelezéséhez, valamint a tanórák színesebbé tételéhez. A SuliX szoftvereket alkalmazó intézmények száma így mára bőven meghaladta a bűvös ezres számot is.

A szoftverek teljes értékű használatához viszont megfelelő ismeret és tudás szükséges. Ennek apropóján született meg bennünk a SuliX Roadshow gondolata, hogy helyi szinten, közvetlenül tudjuk támogatni a SuliX szoftverek megismertetését és bevezetését a köznevelés intézmények mindennapjaiba. Felhasználóinkban most sem kellett csalódnunk, hiszen az eddigi három állomás alkalmával (Kecskemét, Kiskőrös, Székesfehérvár) a vártnál jóval nagyobb érdeklődés és figyelem kísérte előadásainkat.

                                                                          SuliX Roadshow – Kiskőrös, 2016. április

A sikeren felbuzdulva minden megkeresésnek igyekszünk eleget tenni és eljutni az ország összes pontjára, hiszen tapasztalataink szerint az első kézből származó információk járulnak hozzá a legnagyobb mértékben, hogy az intézmények a SuliX szoftverrendszerben rejlő lehetőségeket optimális módon tudják kihasználni és a saját javukra fordítani.