Szolgáltatások

A SuliX termékcsalád esetében nem pusztán szoftverekről és alkalmazásokról beszélhetünk, hiszen a SuliX önmagában képes komplex intézményi informatikai menedzsmentet megvalósítani.

Összetettsége és a komponens alapú felépítése alapján minden érdeklődő megtalálhatja azt a szintet, amelyről indulva önállóan, vagy a rendelkezésére álló támogatási szolgáltatásokat igénybe véve képes az adott iskola informatikai rendszerét nyílt forráskódú alapokra helyezni.

Szerver előfizetések Első lépésként az informatikai rendszer alapjául szolgáló SuliXerverhez kötődő előfizetések kiválasztása a legfontosabb. Fontos megjegyezni, hogy az OpenEDU program révén a közoktatási intézmények ingyenesen juthatnak hozzá a komplex SuliX rendszerhez és a hozzá tartozó támogatási szolgáltatásokhoz.

Desktop előfizetések A SuliX Professional desktop operációs rendszer a SuliX kliens megoldása. Ezt ingyenesen biztosítjuk bárki számára. A szerver előfizetéssel rendelkező intézmények esetében a kliensek is kiterjesztett támogatással rendelkeznek, amely támogatás az egyéni felhasználóink számára is megvásárolható.

Telepítőkészlet Mind a szerver, mind a desktop megoldás esetében lehetőség van a Telepítőkészlet kipostázására, azonban mindenkit a letöltésre buzdítanánk, mert az gyorsabb és egyszerűbb, valamint ingyenes lehetőség.

Telepítés, üzembehelyezés Felhasználóink részére folyamatos és masszív támogatást biztosítunk szakmai felkészültségüktől függetlenül. Ennek fontos részét képezi az üzembehelyezés, illetve a régi rendszerről történő átállás, amelynek során az intézményben üzemelő rendszer sajátosságaira történő optimalizálásban is segédkezet nyújtunk.

Oktatás Nem csak a szakemberek, de a felhasználóink napi munkáját is szeretnénk segíteni. Ennek érdekében folyamatosan indítunk workshopokat a SuliX szoftverrendszer megismerésére.