SuliX Roadshow – kihelyezett oktatások és bemutatók

A SuliX csapata lehetőséget biztosít a rendszer bevezetéséhez szükséges alapinformációk megszerzéséhez a SuliX Roadshow állomásain. A kötetlen, jó hangulatú bemutatókon való részvétel lehetővé teszi a SuliX szoftverrendszerben rejlő lehetőségek megismerését, a felmerülő kérdések gyakorlati tisztázását és nem utolsó sorban a SuliX rendszer akár potenciális vagy éppen gyakorlott felhasználóival történő kapcsolattartást. Bemutatóink, amelyek nagyrészt az oktatóközpontunkban is elérhető SuliX Workshopok tematikáinak legfontosabb szegmenseit tartalmazzák tanárok, rendszergazdák, üzemeltetők és intézményvezetők számára egyaránt nyújthatnak új információt, segítséget a fejlesztési döntések meghozatalához.

Bemutatónkon egyszerre több  intézmény képviselői is részt vesznek, ennek köszönhetően speciális igények és problémák is napirendre kerülhetnek. A szoftverek általános bemutatásán túl az előadások főbb részei a következők:

  • Telepítés és üzembehelyezés
  • A rendszer üzemeltetése és alapbeállításai
  • Fontosabb oktatási és a napi munkát segítő funkciók és alkalmazások bemutatása
  • A SuliX szoftverrendszerhez kapcsolódó, az OpenEDU programban elérhető további szolgáltatások

Minden bemutató részeként lehetőséget biztosítunk a felmerülő kérdések körbejárására is, fórum jelleggel az előadás során felmerült gondolatok részletesen is egyeztetésre kerülnek.

Időtartam: 2 – 8 óra, az igényekhez és lehetőségekhez mérten.

A SuliX Roadshow célja, hogy egyszerre több köznevelési intézmény illetve nagyobb felhasználói tábor részvételével minél hatékonyabban valósuljon meg a tudás átadása.

Bármilyen további információ kapcsán keressen minket a (1) 452 0221-es telefonszámon!