Háttér

A SuliX termékeket már kezdetektől fogva szoros együttműködésben fejlesztjük az oktatási intézményekkel. Büszkék vagyunk arra, hogy visszajelzéseiknek köszönhetően valóban olyan rendszert sikerült fejlesztenünk, amely a tényleges felhasználóink, azaz a rendszergazdák, a pedagógusok és nem utolsó sorban a diákok közreműködésével jött létre. Mindenkinek a véleményére kíváncsiak vagyunk, várjuk javaslataikat, észrevételeiket és kritikáikat bármely, a termékeinket érintő témában elérhetőségeink valamelyikén.

Rólunk Piacvezető megoldásszállítóként évtizedes tapasztalattal vágtunk bele a SuliX ekorendszer fejlesztésébe. Az oktatás mellett nagyvállalati szegmensben is a nyílt forráskódú alapokra építkezve végzünk kereskedelmi, integrációs, tanácsadási és audit tevékenységet.

Hírek A SuliX és cégünk, az ULX életében bekövetkező változások, mérföldkövek is helyet kapnak híreink között. Technikai kérdések, verzió-, komponens és platform specifikus információ esetén Tudásbázisunkban tud konkrét keresést végezni.