Tanároknak

Digitális írástudás Linuxon

 • 1. kötet - Elméleti alapok 7.0.4 verzió

  Ebben a kötetben az informatika manapság már túlzottan egyértelműnek tekintett alapjait mutatjuk be. A könyv azon laikus olvasónk számára készült, akik most kezdik az ismerkedést a számítógépek használatának alkalmasint bonyolultnak tűnő világával.

 • 2. kötet - A SuliX Professional használatának alapjai 7.0.4 verzió

  Bemutatásra kerül, hogyan is működik egy operációs rendszer, milyen elemekből épül fel a SuliX Professional, illetve miként használhatjuk a rendszert alkotó alapvető szolgáltatásokat.

 • 3. kötet - Irodai alkalmazások használata SuliX Professional alatt 7.0.4 verzió

  A kötetből kiderül, hogyan használhatjuk a SuliX Professional rendszerrel alapból együtt érkező office alkalmazásokat, miként tudunk nyílt forráskódú eszközök segítségével konkrét irodai feladatokat ellátni

 • 4. kötet - SuliX Professional az iskolában és a tanulásban 7.0.4 verzió

  A SuliX rendszerek igazi erőssége az oktatási alkalmazások esetében bontakozik ki. Oktatási és tanulási feladatokhoz szükséges programokról, valamint az érettségi felkészülést szolgáló alkalmazásokról olvashatunk a kötet lapjain.

 • 5. kötet - A multimédia és a szórakozás világa SuliX Professional rendszeren 7.0.4 verzió

  Jelen kötet bemutatja, mely alkalmazások segítségével kezelhetőek a zenék, a fényképek, hogyan játszható le videó tartalom és mely, a rendszerben alapvetően megtalálható játékok segítségével színesíthetjük szabad perceinket.

SuliX Learning

SuliX Professional 8

SuliX Professional 7

Egyéb dokumentumok

 • LibreLogo - A LibreLogo kezelését bemutató leírás Németh László tollából