Rólunk

ULX Nyílt Forráskódú Tanácsadó és Disztribúciós Kft.

Cégünk, az ULX Nyílt Forráskódú Tanácsadó és Disztribúciós Kft. Magyarország vezető nyílt forráskódú vállalati megoldásszállítója. Évtizedes tapasztalattal rendelkezve fejlesztettük ki a SuliX szoftverrendszert, amelynek segítségével már sokszáz iskolában vált lehetővé az informatikai infrastruktúra nyílt forráskódú, költséghatékony alapokra helyezése, valamint az informatikai ismeretterjesztés spektrumának kiszélesítése.

Vállalatunk több mint 10 éve a világ vezető nyílt forráskódú megoldásait felkarolva nyújt – szabványos vállalati platformokra építkezve – kereskedelmi, integrációs, fejlesztési, támogatási, tanácsadási, audit és oktatási tevékenységet magyarországi és regionális nagyvállalati illetve kormányzati ügyfeleinek. 2003 óta látjuk el a Red Hat, a világ vezető nyílt forráskódú vállalatának képviseletét kereskedelmi és szolgáltatási területeken, amit a nyílt forráskódú Zenoss, Alfresco, Zimbra, EnterpriseDB, JasperSoft, SuliX megoldásokból álló ekorendszerrel egészítünk ki. Számos magyar és nemzetközi nagyvállalatot tudhatunk az ügyfeleink között, a kormányzat területén saját nyílt forráskódú központosított közbeszerzési keretszerződéssel is rendelkezünk. Az ULX tagja a meghatározó hazai és nemzetközi informatikai szervezeteknek, melyekben aktív szerepet vállal a nyílt szabványok és a nyílt forráskód területén, 2004-ben kezdeményezésünkre jött a létre a Linux Ipari Szövetség. 2009-ben az ULX-et a CIB Bank az év támogató partnere díjjal tüntette ki.

Cégünkkel és az általunk képviselt termékekkel, technológiákkal valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatosan bővebb információt honlapunkon talál.