november 2013

Megjelent a SuliX Professional 7 desktop operációs rendszer új, PB007 verziószámot viselő telepítő DVD-je, amely már letölthető weboldalunkról

A DVD összegyűjtve tartalmazza az utolsó kiadás óta megjelent frissítéseket és új alkalmazásokat. Célszerű tehát, amennyiben nem hálózati telepítés történik, már ezt használni. Néhány újdonság a legutóbbi ISO megjelenése óta bekerült fejlesztésekből:

  • Egyszerűsített telepítés...

A héten kerül megrendezésre az Info Éra informatikai tanári konferencia november 21 és 23 között. A rendezvénynek a Zamárdiban található Hotel Wellamarin ad otthont ebben az évben.

Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően előadással és támogatói nyeremények felajánlásával egyaránt készülünk. Az ULX, az OpenEDU program létrehozója és a SuliX termékcsalád gyártója által felajánlott tabletek közül az egyik a konferencia regisztrált látogatói, a másik pedig a...

Új modullal bővült a SuliX rendszer. A Leltár modul segítségével ezentúl egy központi felületen nyílik lehetőség információt megjeleníteni a hálózatban üzemelő számítógépekről, illetve magáról a SuliXerverről.

A Leltár modul képes a hardver és szoftver jellemzők, licensz információk, perifériák és egyéb adatok kezelésére. Az...