OfficeBox banner

SuliX OfficeBox

Röviden Az ULX által kifejlesztett nyílt forráskódú, érhető és emberközeli desktop operációs rendszer, amelynek segítségével egyszerűen és gyorsan lehetséges belépni a nyílt forráskódú irodai alkalmazások világába.

Kinek szól? Azoknak, akik eddig a korábban használt és megszokott operációs rendszerükről történő váltás nehézségeitől tartva nem vágtak bele egy új szoftverkörnyezet megismerésébe. Rendszerünk vizuális megjelenése számukra is megkönnyíti a munkavégzést az új platformon.

Miért éppen a SuliX OfficeBox? Mert egyszerű. Nincs szükség vaskos kézikönyvekre, hiszen a SuliX OfficeBox érthető és intuitív, ezáltal azonnal használatban vehető.

Mert átfogó és költséghatékony. A rendszer önmagában egy komplex irodai környezet, felkészítve a szövegszerkesztési, táblázatkezelési, prezentációs, kiadványszerkesztési és multimédiás feladatok ellátására. 

Mert naprakész. A frissítéseknek és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan korszerű infrastruktúrát mondhatnak magukénak azok, akik a SuliX termékcsaládot választják.

SuliX az irodában Sokan tekintik a számítógépet megszokott, hétköznapi munkaeszköznek. Számukra a rendszer stabilitása, megbízhatósága és egyszerű kezelhetősége a legfontosabb, hiszen csak azt a körülhatárolható szoftvercsomagot használják, amelyet  tevékenységük megkövetel. Számukra ideális a SuliX OfficeBox, hiszen egyszerű telepítéssel egy komplett irodai, munkahelyi szoftverháttér áll a rendelkezésükre, nincs szükség külön driverek, alkalmazások utólagos keresgélésére, installálására, bonyolult frissítésére. A SuliX OfficeBox integráltan tartalmazza az általános operációs rendszertől elvárható komponenseket, telepítés után azonnal egy mobil iroda áll rendelkezésre. Ennél hatékonyabb munkakörnyezet nehezen képzelhető el.

Elérhetőség A SuliX OfficeBox OEM konstrukciókban, illetve nagyobb projektek keretein belül érhető el, önállóan jelenleg nem kerül forgalomba.

További információért érdeklődjön a 06 (1) 450-0921-es telefonszámon vagy az info@sulix.hu email címen.