Leltár modul a SuliX rendszerben

Dátum: 
2013.11.05.

Új modullal bővült a SuliX rendszer. A Leltár modul segítségével ezentúl egy központi felületen nyílik lehetőség információt megjeleníteni a hálózatban üzemelő számítógépekről, illetve magáról a SuliXerverről.

A Leltár modul képes a hardver és szoftver jellemzők, licensz információk, perifériák és egyéb adatok kezelésére. Az egyes számítógépeken belül információkat jeleníthet meg a számítógép köteteiről és helykihasználásáról, valamint dokumentumokat csatolhat az egyes számítógépekhez. Így eltárolhatóak a szerződések, a garanciajegyek, a szerviz munkalapok, tehát bármely, a hardver adminisztrációjához szükséges elem. A modul segítségével jegyzeteket rögzíthetőek, megtekinthetőek a számítógépen történt események, változások. A Leltár modul működéséhez szerver és kliens oldali komponensekre egyaránt szükség van, így mind a SuliXerver, mind pedig a SuliX Professional desktop rendszer esetében elengedhetetlen a legújabb frissítések telepítése.

Működtetéséhez regisztrált felhasználónk a megszokott támogatási csatonákon tehetnek fel kérdéseket, illetve a Tudásbázisban találnak további leírást.